(9 DOCTUBRE) Judici a 2 Antifeixistes, Sergi i Ruben, 5 anys i mig de presó per manifestar-se contra el feixisme a Barcelona

297_1
266_2
188_3

EL PROPER 9 D’OCTUBRE DE 2014 A LES 10 HORES JUTJARAN A L’AUDIÈNCIA PROVINCIAL DE BARCELONA A SERGI I RUBÉN PER MANIFESTAR-SE CONTRA EL FEIXISME I EL RACISME EL 12 D’OCTUBRE DE 2011

CONVOQUEM CONCENTRACIÓ DE SUPORT A LES PORTES DEL JUTJAR, AUDIENCIA PROVINCIAL DE BARCELONA passeig Lluis companys 14, Arc de trimof, el dijous 9 d’octubre a les 9h.

El 9 d’octubre d’enguany se celebrarà el judici a 2 joves antifeixistes, veïns de Barcelona i Badalona, per manifestar-se el 12 d’octubre de 2011 a les portes d’un concert neonazi organitzat pel partit feixista Democracia Nacional en el local The Other Place del Poble Nou de Barcelona.

QUE VA PASSAR?
Com cada any, se celebrà la manifestació unitària “12 d’Octubre Res a Celebrar” i, en acabar, unes 200 persones es van dirigir a les portes del concert neonazi. En arribar els manifestants amb consignes de Fora Feixistes dels Nostres Barris, els mossos van carregar detenint a dues persones, en Sergi i en Rubén i traslladant-los a dependències policials. Carregen contra els antifeixistes mentre protegeixen la impunitat del feixisme.

I ARA?
Ara, la fiscalia demana 5 anys i mig de presó per a cadascú i 15.000€ d’indemnització per delicte de lesions amb agreujant d’odi ideològic. L’acusació particular demana 5 anys de presó i una indemnització també per delictes de lesions. És curiosa la consonància entre fiscalia i acusació particular que, a més, aporten el mateix, idèntic, escrit d’acusació contra els 2 joves.

QUI ENS DENUNCIA?
L’acusació particular és d’Alejandro Fernàndez, destacat militant tant de PxC i de les seves Joventuts (JixC) com del polèmic i neonazi Casal Tramuntana, recentment traslladat a un local més ampli a Sant Martí a Barcelona. Els mateixos racistes i feixistes que actuen amb impunitat difonent el seu ideal racista, feixista i homòfob, emmascarat això si sota l’estela d’identitaris, són els que denuncien als nostres companys Sergi i Rubén amb la col•laboració de la fiscalia i els cossos repressius.

QUE FAREM?
Fem una concentració el dijous 9 d’octubre a les portes de la Audiencia Provincial de BArcelona (passeig Lluis companys 14, Arc de trimof) per demanar la absolució dels 2 antifeixistes i donar-los suport pel judici.

Demanem la solidaritat i el suport de col•lectius i persones de moviments socials, de centres socials i el conjunt de la ciutadania Us invitem a difondre aquesta campanya antirepressiva al vostre entorn, mentre seguirem donant difusió al cas amb xerrades, concerts i actes per recollir fons per les despeses judicials. La solidaritat i suport de la gent que lluita és més necessària en aquest moment de repressió, de lleis mordassa, de repressió a les manifestacions, de tortures i assassinats als CIE’s i comissaries, de seguiments, controls policials i de permissivitat del feixisme. La repressió no ens tallarà les ales.

No permetrem que els nostres companys vagin a la presó per combatre i denunciar el feixisme. Perque no podem tolerar que el feixisme, el racisme i l’homofòbia, continuïn la seva feina d’odi i discriminació, de pallisses a joves immigrants, i ens recorden que encara vivim en un estat feixista, hereu de l’estat franquista que tant mal ha fet durant tants anys.

Ser antifeixista no és cap delicte, absolución Sergi i Ruben!!

encausats12octubre2011 (at) gmail.com
https://absoluciosergiruben.wordpress.com/
https://www.facebook.com/AbsolucioSergiRuben12oct