Επανακατάληψη των 105 μεγάκυκλων

8234657

105fm

105fm

Σήμερα απαντήσαμε άμεσα στην νέα καταστολή που δέχθηκε την προηγούμενη εβδομάδα ο 105fm με το κόψιμο του ρεύματος. Αρνούμενοι να μπούμε στο παιχνίδι των πρυτανικών αρχών όπου βρίσκουν διάφορες μεθόδους νομικές για να πραγματοποιήσουν την πολιτική της καταστολή που εδώ και δύο χρόνια επιλέγουν, αλλά και να μπλέξουμε στον κυκεώνα των ανούσιων συζητήσεων μαζί τους, όπου ρίχνουν το μπαλάκι των ευθυνών από τον ένα ανευθυνουπεύθυνο στον άλλο. βρήκαμε τον τρόπο να εξασφαλίσουμε την παροχή ρεύματος μονοί μας.
Το ελεύθερο αυτοοργανωμένο ραδιοφωνικό εγχείρημα του 105fm, δεν μπορεί να φιμωθεί ούτε να κατασταλεί, κάθε τέτοια προσπάθεια μας έχει βρει απέναντι δυναμώνοντας ακόμα περισσότερο το πείσμα μας να εκπέμπουμε αυτοοργανωμένα και αδιαμεσολάβητα.

Είναι η μελωδία της οργής που μας ενώνει..

105MHZ- www.105fm.org

 

Αναμετάδοση της Εκπομπής / συζήτησης γύρω απο το μεταναστευτικό

Το Σάββατο 12/09 στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί εκπομπή – συζήτηση για το μεταναστευτικό ζήτημα. Κατα τη διάρκεια της εκπομπής θα μιλήσουν σύντροφοι απο την Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στους πρόσφυγες στο Πεδίο του Άρεως καθώς και απο την Μυτιλήνη, απο την ομάδα ενάντια στα κέντρα κράτησης – Musaferat.
Σάββατο 12/09 στις 18:00 στην εκπομπή “Αντιγκάλοπ”
Ακούτε τον σταθμό στους 93.8fm και στο www.radio98fm.org.
H εκπομπή θα αναμεταδοθεί και απο τον αυτοοργανωμένο σταθμο της Μυτιλήνης 105fm

 

Συνέντευξη με τον σύντροφο Πάνο Μιχαλάκογλου

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αναρχικό Πάνο Μιχαλάκογλου, έγκλειστο στις φυλακές Νιγρίτας Σερρών. Για να ακούσετε ή να κατεβάσετε την συνέντευξη, πατήστε εδώ