Existenční večírek (20.1.2014) & propagace Existence

letak-sale-20-1-2014-800x564

Je smutnou skutečností, že o anarchistické tiskoviny není přílišný zájem. Důvodů může být hned několik, ale to by vydalo na samostatnou analýzu. Co se týče anarchistické revue Existence, snažíme se udržovat podle svých schopností a možností její obsahovou i formální úroveň. Životaschopnost jakýchkoliv samizdatových publikací ale závisí také na jejich dobré distribuci a vůbec na povědomí o jejich existenci.

Jestliže si myslíte, že šíření anarchistických myšlenek, antiautoritářského pohledu a inspirace pro vlastní aktivity je více než potřebné, budeme velmi rádi, když se zapojíte do pomoci s propagací Existence (případně i dalších publikací Nakladatelství Československé anarchistické federace).

Doporučujte Existenci těm, o nichž si myslíte, že by je mohla oslovit a zajímat. Můžete si také kolem sebe vytvořit okruh lidí, kteří mají zájem o anarchistickou ideu nebo jsou nespokojení s převládající myšlenkovou hegemonií a hledají alternativní pohled na jednotlivé problémy a návrhy jejich řešení, a společně s nimi svůj výtisk Existence sdílet nebo pro ně zajišťovat odběr více výtisků přes distribuční místa uvedená na webu nakladatelství.

Je mnoho těch, kteří by si anarchistickou revue rádi přečetli, ale nemají tušení, že něco takového vůbec vychází. Proto je tak důležitá neustálá propagace anarchistických publikací. Existenci můžete propagovat například na svých webových stránkách buď převzetím informace o nově vyšlém čísle, vlastní recenzí či vložením banneru (pro aktuální číslo 1/2014 ke stažení ZDE) a odkazem na příslušný článek (pro aktuální číslo 1/2014 ZDE). Přátelíte-li se s Facebookem, pak můžete Existenci a ostatní publikace Nakladatelství ČSAF propagovat i tam a doporučovat svým skutečným i virtuálním přátelům.

Můžete také šířit letáčky s informací o novém čísle Existence. Pro to aktuální jsme připravili hned dvě verze ke stažení:
klasický formát [barevně], [černobíle],
podlouhlý formát [barevně], [černobíle].

Budeme velmi rádi, když nás budete o svých propagačních aktivitách informovat.

http://nakladatelstvi.csaf.cz