ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ 105FM

αφισα καταστολη

105fm

p { margin-bottom: 0.1in; line-height: 120%; }

ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΤΟΥ 105FM

Τη Δευτέρα 24 Νοέμβρη διαπιστώσαμε ότι για τριτη φορά τους τελευταίους 8 μήνες είχε κατέβει η κεραία του σταθμού με εντολή των διοικητικών αρχών του πανεπιστημίου Αιγαίου.

Έτσι σήμερα, 25 Νοέμβρη, άτομα που απαρτίζουν τον 105fm και αλληλέγγυοι/ες ανεβήκαμε στο κτήριο διοίκησης με σκοπό την ανάκτηση του υλικοτεχνικού εξοπλισμού που κατασχέθηκε.

Μετά από παραπομπές από το ένα γραφείο στο άλλο μας ανακοινώθηκε πως για να πάρουμε πίσω τον εξοπλισμό μας πρέπει να υπογράψει κάποιος από εμάς ονομαστικά ένα χαρτι το οποίο θα πιστοποιεί ότι πήραμε τον εξοπλισμό αλλά και ότι δεσμευόμαστε πως ο 105fm δε θα εκπέμψει ποτέ ξανά από χώρο του Παν. Αιγαίου.

Η κίνηση αυτή πιστοποιεί τη σκλήρυνση της στάσης των διοικητικών αρχών των πανεπιστημίων απέναντι στη λειτουργία αυτοοργανωμένων μέσων (όπως έγινε και με τον 1431am στη Θεσ/νίκη) και το πόσο εύκολα τρομοκρατούνται από έγγραφα χωρις ουσιαστική νομική απειλή και εκτελούν τυφλά κάθε εντολή που τους δίνεται από πάνω χρησιμοποιώντας γελοίους αντιλόγους.

Εμείς λοιπόν έχουμε να πούμε πως δε θα κάνουμε ούτε βήμα πίσω, θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε για την επανακατάληψη της συχνότητας αδιαφορώντας για όλες τις απειλές ενός φορέα-μέλους του σάπιου συστήματος (ΕΕΤΤ). Αγωνιζόμαστε για την ελεύθερη, αχειραγώγητη πληροφόρηση με οριζόντιες δομές, αυτοοργανωμένα και αντιιεραρχικά.

Κάλεσμα αύριο 26/11 στις 11:00 στο κτήριο διοίκησης, όπου θα συναντηθούμε με τις πρυτανικές αρχές με σκοπό την ανάκτηση του εξοπλισμού μας και την επανεκπομπή του σταθμού.

ΟΣΟ ΜΑΣ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΚΕΡΑΙΕΣ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΑΝΕΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ

105FM

105fm

1431am