Αθήνα : Σάββατο 11/07, 18.00 – Μικροφωνική / Κυριακή 12/07, 18:00 – Προσυγκέντρωση «Όλοι στους δρόμους»

lma5xrr

Όλες/-οι στους δρόμους.

Να μετατρέψουμε την Κυριακή σε μέρα δυναμικής μάχης και αγώνα.

Ο κύκλος του δημοψηφίσματος έκλεισε πετυχαίνοντας (εν μέρει) τους σκοπούς της συγκυβέρνησης: αφενός να αποκτήσει μια λευκή επιταγή για ένα τρίτο μνημόνιο, με την κοινωνική βάση πολιτικά »συνένοχη», αφετέρου να προωθήσει τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες επικύρωσης αυτής της συμφωνίας με τις λιγότερες δυνατές αντιστάσεις και ταραχές. Η σύγκλιση του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών την επομένη του δημοψηφίσματος, η αίτηση στον ευρωπαϊκό μηχανισμό στήριξης για νέα χρηματοδότηση, αλλά και οι δηλώσεις του πρωθυπουργού, προς κάθε κατεύθυνση, ότι στόχος του είναι η παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ, βοηθούν στο ξεκαθάρισμα του πολιτικού τοπίου.

Την Κυριακή 12 Ιουλίου, στη σύνοδο κορυφής της ευρωπαϊκής ένωσης, η συγκυβέρνηση αποφασίζει, σε συνεργασία με τους 27 »εταίρους», το νέο μνημόνιο, που αποτελεί το πιθανότερο σενάριο, κατά την άποψή μας. Χωρίς ωστόσο να αποκλείεται και ανανέωση του ραντεβού, πράγμα που θα οδηγήσει σε περαιτέρω ασφυξία των τραπεζών, δυσχεραίνοντας τα νέα μέτρα ακόμη περισσότερο, ή δρομολογώντας πολιτικές εξελίξεις (κυβέρνηση εθνικού σκοπού, σταδιακή δρομολόγηση των τεχνικών διαδικασιών νέου/παράλληλου νομίσματος, κτλ.).

Ως αναρχικές/-οί, θεωρούμε ότι δεν υπάρχει ικανοποιητική λύση μέσα στα πλαίσια της όποιας κρατικής διαχείρισης, ότι τα μνημόνια, το χρέος, η εκμετάλλευση και η ευρύτερη καταπίεση δεν είναι ζήτημα »λάθος πολιτικής», αλλά γέννημα-θρέμμα των ίδιων των κρατικών και καπιταλιστικών δομών. Να χαλάσουμε τα όποια σχέδια της συγκυβέρνησης, την όποια διαπραγμάτευση, το όποιο αποτέλεσμα. Να μετατρέψουμε την Κυριακή σε μέρα δυναμικής μάχης και αγώνα.

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΕ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΝΤΗΡΕΙ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙ

Καλούμε σε:

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ – ΜΙΚΡΟΦΩΝΙΚΗ

Σάββατο 11/7, 18.00, Μοναστηράκι

ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

Κυριακή 12/7, ημέρα της συνόδου κορυφής, 18.00, Προπύλαια

Αναρχικές/οί για τη συστημική αποσταθεροποίηση

https://mpalothia.wordpress.com/2015/07/10/%CE%B1%CE%B8%CE%AE%CE%BD%CE%B1-%CF%83%CE%AC%CE%B2%CE%B2%CE%B1%CF%84%CE%BF-1107-18-00-%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CF%81%CE%BF%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%B1%CE%BA/