Benefit pro Salé

12092538_10207995193187365_283962877_n

Benefiční akce na podporu žižkovského anarchistického infocentra Salé. Vegan jídlo bude, gril bude, hudba bude, párty bude. Vstupné dobrovolné, všechny vybrané peníze půjdou na provoz infocentra.

Vegan gril pojede na maximum!

K tanci a poslechu:
Mečem naplocho (zběsilý hc/punk) – deset minut hodně, fakt hodně rychlýho a hodně vzteklýho punku

Bezbolestná (emo/hc/blues) – sídlištní děcka bez budoucnosti, takže emíčko jak má být

OR (noise rock) – trojice kytara, basa a bicí může udělat dost velký hluk, o čemž vás takhle parta dokáže přesvědčit během pár minut

afterparty: dj Džony (acid/oldschool techno)

Během večera také soli tetovačka od Šarming. A od 18:00 se budou v prostoru kavárny promítat staré squatterské dokumenty.

Line up:
18:00 – promítání squatterských dokumentů a videí
20:10 – mečem naplocho
20:40 – Bezbolestná
21:20 – OR
22:00 – DJ Džony

Salé je autonomní infocentrum spravované anarchistickým kolektivem. Nabízí prostor k realizaci různým antiautoritářským kolektivům a jednotlivcům. Prostor je nekuřácký, na baru je k dostání pivo a nealko drinky. Vetšinou je v Salé i něco k vetšímu či menšímu zakousnutí (vegan). V 19:00 je veganská večeře (pokud se ten den koná nějaký program tak je večeře půl hodiny před jeho začátkem). Zatím v Salé funguje knihovna s anarchistickou literaturou, freeshop a distro. Projekty se budou časem rozšiřovat.

categories: bar/cafe / food / meeting / music / party
open at: 18:00
Price category: by donation

Klinika
Jeseniova 60
Prague
Czech Repub

Salé is an anarchist infocentrum in Prague, Czech Republic. We offer a space for anti-authoritarian collectives and individuals. In case you want to organise some program, use our email sale(at)riseup.net or just come by.