Dis Punk Vecer

12063351_1157879927573931_3479396620977217432_n

Ahoj kamarádi,
v době vrcholícího šílenství vánočního konzumu, kdy se pokolena brodíte v patosu katolického kýče, chceme vaše nežné duše pohladit řádnou dávkou špinavého punku. Do stínu továrních komínů zavítají hned dvě disbeat-punkem skrz na skrz prolezlé pražské partičky:

GOMORA (crust/punk – Žižkoff) V temných vodách, kde se mísí bahno metalu a špína punku, povstala nekompromisní rubanice ve švédském stylu. Tahle severská vichřice vás svojí intenzitou smete pod pódium. Kytaru zde hobluje místní rodák Baboo (ex URIN). Povinnost pro všechny špínu milující punx.

http://bandzone.cz/gomoracrustbeat

FEAR OF EXTINCTION (hc/crust – Prgl) Divoká pražská smečka valící směs HC, crustu a punku pěkně od podlahy. Apokalyptický zvuk nemůže nepřipomenout legendární Discharge. Hodlají totálně rozbít vaše ušní bubínky válama z nové desky …And They Still Suffer, která nedávno vyšla.

http://fearofextinction.bandcamp.com/

+ Dj WYKLOPIL (post dis-ko-re) – před i po živém vystoupení zahraje legenda místní DJ-MP3 scény, které neváhá promísit roots raga, záhrobní metal a starou dobrou (nedělej)Zagorku.

Případný výtěžek z akce půjde na neziskovku Post Bellum www.postbellum.cz shromažďující ve svém projektu Příběhy 20. Století výpovědi lidí postižených nacistickou a bolševickou perzekucí, ve snaze uchovat jejich často strhující životní příběhy pro další generace a také varovat před tímto zlem v dnešní třaskavé společenské atmosféře.