Για την επίθεση στο Χώρο Πολύμορφης Δράσης Αναρχικών Ζαΐμη 11

zami11

Την Τρίτη 16/2, ξημερώματα, ο Χώρος Πολύμορφης Δράσης Αναρχικών Ζαΐμη 11 δέχτηκε επίθεση με 2 μολότοφ από φασιστάκια, χωρίς να προκληθούν υλικές ζημιές.

Επιπρόσθετα, την επόμενη μέρα παρουσιάστηκε άτομο αυτοπροσδιοριζόμενο ως μέλος του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, το οποίο απαίτησε την είσοδο του στο κτήριο, τονίζοντας ότι αυτό ανήκει στην ΕΣΗΕΑ, όμως η είσοδος προφανώς δεν του επετράπη.

Εντάσσουμε τα παραπάνω περιστατικά στον ευρύτερο πόλεμο που αντιμετωπίζουν οι καταλήψεις το τελευταίο διάστημα. Εκφάνσεις αυτού του πολέμου αποτελούν τόσο οι απειλές εκκένωσης των καταλήψεων Βανκούβερ και Ορφανοτροφείου, όσο και οι επιθέσεις σε καταλήψεις και στέκια όπως, Κουβέλου, Terra Incognita, Aνάληψη, Αγρός, κλπ.

Αυτές οι επιθέσεις, είτε προέρχονται από κράτος, κεφάλαιο, εκκλησία, είτε από μαφιόζους, φασίστες και κάθε λογής παρακρατικούς, σκοπό έχουν τη φίμωση και καταστολή του ευρύτερου αναρχικού χώρου. Τέτοιες ενέργειες αποτελούν φυσικό επακόλουθο του αγώνα μας ενάντια σε κάθε ιεραρχική και εκμεταλλευτική δομή και σε κάθε νοοτροπία που τις διαιωνίζει.

ΟΙ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΚΑΘΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΤΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΝ

ΑΝΑΡΧΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΠΟΛΥΜΟΡΦΙΑ

Τα εγχειρήματα του Χώρου Πολύμορφης Δράσης Αναρχικών – Ζαΐμη 11

http://radiofragmata.espivblogs.net/?p=4916