Benefit pro Národní ústav pro autismus, z.ú. (nezisková organizace)

prispevek_7027118

 

Risposta
crust as fuck-Přísnotice

Tenhle popisek sem chtěl nechat napsat Kanára, ale měl kocovinu, já sem zase unavenej po 16ti hodinový cestě busem přes zasraný Polsko, takže mi to taky moc nepalí.. No nic, přijede RISPOSTA.

Jo taky mi rozkopali prdel na koncertě v Berouně, ale to nikoho nezajímá, protože ti rozkopou prdel ve vopici.
http://bandzone.cz/risposta
————————————————-

Kulervo
Hardcore punk – Brno

Sme rádi, že můžem potvrdit tyhle maníky z Brna. Párkrát sem s nima hrál a pokaždý mi nekompromisně rozkopali prdel! Až se do toho Kulervo pustěj, nebudeš vědět, která bije, pak nám přídeš poděkovat a políbit prsten.
http://bandzone.cz/kullervo
————————————————-

Kuzimu Mabaya
metal-punk / České Budějovice

Tahle kapela mě naprosto odzbrojila na loňskym koncertě v Exitusu, hutnej zvuk jak hajzl, riffy jak zmrd… Prostě metal-punk jak svině!

Sry líp to popsat nedokážu, doraž a budeš mluvit jak já!
http://bandzone.cz/kuzimumabaya
——————————————————

Krüger
crust-punk / mangel / Praha

Nevim, jestli má cenu o týhle kapele něco psát, všichni je dobře známe. Ferosův a Kryštofův miliontej projekt ve kterym spolu hrajou, bubeník se stejnym počtem dalších projektů a dva přeřvávající se vokály! Krüger je kapela, která se účastní všech možných benefitů, za to si jí vážíme a rozhodně nesmí chybět ani tady!
http://bandzone.cz/kruger
——————————————————–

Black Aspirin
powder violence – Praha

Parta napitejch vocasů, která jede takovou divnou píčovinu, něco mezi sludge metalem, punkem a death metalem. Kytarista vždycky posere akustický intro, hudba se moc nedá poslouchat, ale maj v sestavě Kanara a týpka ze Stockholmu (to je Norsko, Rusko nebo Švédsko, já teď nevim) a to je dělá aspoň trošku zajímavý.
https://www.youtube.com/watch?v=wMMGGqRgqT8
————————————————————

TVIVEL
melodic dbeat – Praha

Tohle bude první koncert TVIVEL, což je novej projekt (dramatická pauza) FEROSE A KRYŠTOFA! V sestavě maj i Anderse (Švéda z Black Aspirin), takže i oni sou teď zajímavý! Ale ne zas tolik, páč tam neharaje Kanar!
Nahrávka zatim neni, nech se překvapit pičo!
————————————————————-

Gh€ttObl@€R
industriální hiphop – Praha

Až nás kytary začnou otravovat, nastoupí fakin Ghetoblaster, což je one man projekt Honzy z Bezbolestný. Bude to nepříjemný, nebude se ti to líbit a my se těšime na tvůj fejs!

https://soundcloud.com/ghettofukkenblaster

https://www.facebook.com/events/1698680603709324/