Ρέθυμνο: Συλλογή μεταχειρισμένων βιβλίων για οικονομική ενίσχυση

silogi

Το αντιεξουσιαστικό και κινηματικό βιβλιοπωλείο Laboratorio Influenza διοργανώνει Book Bazaar Αλληλεγγύης την Κυριακή 15 Μάη 2016, στο Στεκι Πολιτιστικών Ομάδων στο Ρέθυμνο, Ν. Φωκά 82 (Μακρύ Στενό).

Εκτός από τις εκδόσεις που διακινεί συστηματικά το Laboratorio, στο χώρο θα βρίσκονται μεταχειρισμένα βιβλία σε ελάχιστο ενδεικτικό αντίτιμο, καθώς και bar οικονομικής ενίσχυσης. Τα έσοδα του Bazaar θα διατεθούν στην ενίσχυση του Ταμείου Αλληλεγγύης φυλακισμένων και διωκόμενων αγωνιστών, καθώς και σε αυτοοργανωμένες δομές αλληλεγγύης στους μετανάστες.

Για τον παραπάνω σκοπό καλούμε αλληλέγγυους-ες, συντρόφους-ισσες και συλλογικότητες να συνεισφέρουν διαθέτοντας μεταχειρισμένα βιβλία. Στο Ρέθυμνο, βασικός χώρος συλλογής βιβλίων μέχρι και τις 13 Μάη θα είναι το Στέκι Πολιτιστικών Ομάδων, καθώς και τα συνεταιριστικά εγχειρήματα Μπεγίρι και Τζεπέττο στον πεζόδρομο της Κατεχάκη, τα οποία δυστυχώς δεν πρόλαβαν να μπουν στην αφίσα. Επιπλέον, για αποστολή μεταχειρισμένων βιβλίων από άλλες πόλεις μπορούν οι αλληλέγγυες-οι να επικοινωνήσουν στο laboratorio_reth@espiv.net