Μπάτσοι, δικαστές, δεσμοφύλακες δεν έχετε κανένα λόγο να κοιμάστε ήσυχοι

αφ21-724x1024

Η αφίσα κολλιέται σε διάφορες περιοχές της ελλάδας και το βίντεο είναι ελεύθερο προς χρήση για προπαγανδιστικούς σκοπούς!

Μπάτσοι, δικαστές, δεσμοφύλακες δεν έχετε κανένα λόγο να κοιμάστε ήσυχοι.


Ξημερώματα Δευτέρας 18/4/2016 πραγματοποιήθηκαν ταυτόχρονες εισβολές των ΕΚΑΜ, των ΟΠΚΕ καθώς και άλλων αστυνομικών υπηρεσιών στις Α’ και Δ’ πτέρυγες των φυλακών Κορυδαλλού. Μπάτσοι μαζί με δικαστικούς λειτουργούς εισέβαλαν σε κελιά τόσο ποινικών όσο και πολιτικών κρατουμένων, ενώ ξυλοκοπήθήκαν όσοι αντιστάθηκαν στην εισβολή και την επιβολή της χειροπέδας. Αφού τελείωσε η έρευνα στα κελιά των κρατουμένων, μετά από λίγη ώρα ΕΚΑΜ ξανά εισβάλουν απαγάγοντας 3 πολιτικούς κρατουμένους καθώς και δεκάδες ποινικούς και τους μεταφέρουν σε άλλες φυλακές διάσπαρτα στην ελλάδα . Συγκεκριμένα, μετήχθησαν ο Πάνος Μιχαλάκογλου στη Νιγρίτα Σερρών, ο Παναγιώτης Ασπιώτης στο Ναύπλιο και ο Αντώνης Σταμπούλος στη Λάρισα. Επίσης ο Φάμπιο Ντούσκο μεταφέρθηκε στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού όπου και κρατείται κλεισμένος 23 ώρες το 24ωρο μαζί με αλλον ένα κρατούμενο.

Η διάχυση της κρατικής τρομοκρατίας εντός των φυλακών, για την εδραίωση ενός ολοκληρωτικού συστήματος ελέγχου και καθυπόταξης των αντιστεκόμενων έγκλειστων, δεν είναι ένα πρόσφατο φαινόμενο, είναι μια πάγια τακτική του κράτους, που αποσκοπεί στο να λυγίσει όσους συνεχίζουν να αμφισβητούν την παντοδυναμία του έστω και μετά τον εγκλεισμό τους.


Σε μια προσπάθεια να μην περάσει στα ψιλά γράμματα το συγκεκριμένο περιστατικό, προχωρήσαμε σε ένα δημόσιο κάλεσμα για δράσεις σχετικές με το συγκεκριμένο ζήτημα, στα πλαίσια του οποίου συνεχίζουμε τις δράσεις μας με την δημιουργία μιας προπαγανδιστικής αφίσας και ενός προπαγανδιστικού βίντεο.


Η αλληλεγγύη μας στους Αναρχικούς αιχμαλώτους, δεν αποτελεί μια θεωρητική αναζήτηση για εμάς αλλά μια έμπρακτη αποκρυστάλλωση της επιθυμίας μας να σταθούμε δίπλα τους στην αέναη μάχη κατά της εξουσίας και της υποτέλιας που μας επιβάλλεται.


Ο κρατικός συφερτός πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι με την τρομοκράτηση των συντρόφων μας εντός των τοιχών, το μόνο που καταφέρνει είναι να αυξήσει το μίσος μας για το κρατικό οικοδόμημα, στου οποίου τα τείχη θα ξεσπάσουμε την οργή και την λύσσα μας έως ότου το καταστρέψουμε συθέμελα.

Αναρχική βιβλιοθήκη Τεφλόν

Ενεργό κομμάτι του Εξεγερτικού Συνδέσμου Θεωρίας και Πράξης

pdf

Μπάτσοι, δικαστές, δεσμοφύλακες δεν έχετε κανένα λόγο να κοιμάστε ήσυχοι