ΑΓΡΙΑ ΔΥΣΗ : Συνέλευση Για Την Αυτοοργάνωση (Ελευσίνα, Ασπρόπυργος, Μέγαρα, Νέα Πέραμος)

agria-dysi

Η συνέλευση (Άγρια Δύση) για την αυτοοργάνωση των περιοχών της Ελευσίνας του Ασπροπύργου των Μεγάρων καθώς και της Νέα Περάμου, ξεκίνησε από άτομα τα οποία γνωριστήκαμε σε αγώνες στον δρόμο κυρίως απέναντι σε αυτό το καρκίνωμα που ονομάζεται φασισμός .

Μέσα από τις κοινές μας δράσεις και αγώνες προέκυψε το ζήτημα ότι ακόμα μια συνέλευση η οποία ασχολείται κατά αποκλειστικότητα με το ζήτημα των νεοναζί δεν ήταν αυτό που μας εκφράζει, την περίοδο που η κοινωνία μας και συγκεκριμένα οι καταπιεσμένοι αυτής, βάλλονται από παντού.

Έτσι καταλήξαμε στην δημιουργία αυτής της συνέλευσης με σκοπό να αντισταθούμε οργανωμένα στις επιθέσεις του κράτους, των αφεντικών αλλά και των πραιτοριανών τους φασιστών είτε αυτοί εκφράζονται οργανωμένα μέσα από την χρυσή αυγή είτε με οποιοδήποτε άλλο τρόπο.

Αποφασισμένοι να μην αφήσουμε σπιθαμή δημόσιου χώρου, να γίνει μέρος διάχυσης ρατσιστικού δηλητηρίου η βορά στις διαθέσεις του κεφαλαίου. Να σταθούμε αλληλέγγυοι στους εργατικούς αγώνες όπου και όταν ξεσπάνε και απέναντι στα τσιράκια της εργοδοσίας και τα ξεπουλημένα σωματεία που τους πουλάνε με την πρώτη ευκαιρία.

Να επανα-νοηµατοδοτήσουµε τις ζωές μας μέσα από τους αγώνες μας και τις αντιστάσεις μας.

ΑΓΡΙΑ ΔΥΣΗ

http://mpalothia.com/2014/10/04/%CE%B1%CE%B3%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CE%B4%CF%85%CF%83%CE%B7-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%AD%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%BF%CF%81%CE%B3%CE%AC/