Divendres 23/01 – Sopador i Xerrada amb l’Alfon @ Kasa de la Muntanya

B70rmO_IUAETrJx

15q22pu

El divendres 23 de gener a les 20h (puntual) hi haurà un sopador benèfic per al Club de Boxa de KM a la Kasa de la Muntanya.

El divendres 23 de gener a les 20.00 h (puntual) hi haurà un sopador benèfic per al Club de Boxa de KM a la Kasa de la Muntanya.

Abans del sopador hi haurà una xerrada on l’Alfon ens informarà de la seva situació: Alfon és un jove de Vallecas implicat en les lluites socials del barri que durant la vaga general de 14 N va ser empresonat i va passar uns mesos a la presó, sota la acusació de “tenencia de substancias explosivas”, el passat 25 de novembre es va celebrar el judici, en el qual ha estat condemnat a 4 anys de presó.

l’Alfon ens parlarà del seu cas, de la lluita anticapitalista a la capital de l’estat espanyol i dels continus intents de repressió i criminalització cap a les persones que lluiten contra aquest règim injust, El capitalisme.

Mira també:
https://twitter.com/KasaDlaMuntanya