Αθήνα : Φωτογραφίες από την διμοιρία ΜΑΤ που επιτέθηκε στους αλληλέγγυους σήμερα (14/06) στα δικαστήρια

42

Το πρωί της Κυριακής στα δικαστήρια της Ευελπίδων, στη συγκέντρωση αλληλεγγύης στους 2 χθεσινούς συλληφθέντες, διμοιρία χακί των ματ επιτέθηκε εντελώς απρόκλητα στους συγκεντρωμένους αλληλέγγυους για να τους απομακρύνει από απέναντι απ’την εισαγγελεία (λογικά για να φέρουν τον πιστολέρο φασίστα).

Χωρίς καμία αφορμή (γιατί λόγοι υπάρχουν), σπρώχναν-χτυπάγαν με τις ασπίδες τους, κλωτσάγαν, βάζαν τρικλοποδιές, σκίσαν μπλούζες από τους συντρόφους-ισσες που αποχωρούσαν περπατώντας προς το προαύλιο. Ο χειρότερος από όλους ήταν ο αρχιδιμοιρίτης τους, ψηλός, λεπτός, φασίστας και κομπλεξικός μέχρι το κόκκαλο, χτυπούσε ένω έβριζε χυδαία και συντρόφισσες («καριόλα, να πας να αγωνιστείς αλλού μωρή πουτάνα» κτλ).

Η συγκεκριμένη διμοιρία είχε κάθετη κίτρινη γραμμή στα κράνη. Ο χαρακτηριστικός διμοιρίτης τους είναι μαρκαρισμένος στις φώτος με κίτρινο χρώμα. Αποτυπώνουμε-διαδίδουμε τις φάτσες και τα σουλούπια τους και θα τα ξαναπούμε καλύτερα. Ο κόσμος του αγώνα δεν ξεχνάει.

ΥΓ. Χωρίς ίχνος θυματοποίησης, άλλωστε οι αλληλέγγυοι σταθήκαν αξιοπρεπέστατα απέναντι στα λυσσασμένα σκυλιά του Πανούση και των «αριστερών» εντολέων τους.

Αναδημοσίευση από athens.indymedia.org

2    3

42