ΣΑΣΤΑ, Θεσ/νίκη : Κυριακή 27/09, 11:00 – Αντικατασταλτική πορεία στον Πολύγυρο Χαλκιδικής

erol-andrea

Κατά τη διάρκεια πορείας ενάντια στην εξόρυξη χρυσού στη Χαλκιδική, στις 23/8 ο αγωνιζόμενος πληθυσμός στην προσπάθειά του να προσεγγίσει το εργοτάξιο, συγκρούστηκε με την αστυνομία και πραγματοποιήθηκαν 78 συλλήψεις. Από το σύνολο των συλληφθέντων η κράτηση παρατάθηκε για τέσσερις εξ αυτών, δύο εκ των οποίων, οι αναρχικοί Errol και Andrea, αρνήθηκαν να δώσουν αποτυπώματα και φωτογραφίες αντιστεκόμενοι, έτσι, στην πράξη, στην προσπάθεια του κράτους να χαρτογραφεί με μαζικούς όρους τους αγωνιστές. Το κόστος της επιλογής αυτής υπολογίζεται στην καταδίκη τους σε 17 μήνες φυλάκισης όπως και στην έκδοση απόφασης για απέλαση στις χώρες καταγωγής τους. Στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι με την προϋπόθεση να υλοποιήσουν την απόφαση απέλασης εντός 30 ημερών.

Οι ενέργειες που ακολουθούν οι εταιρίες για την εξόρυξη χρυσού δε μπορούν να αποκοπούν από τη φύση του ίδιου του καπιταλιστικού συστήματος. Τόσο οι αγώνες που αντιστέκονται σε αυτού του είδους την επέλαση, όσο και οι επιμέρους αγώνες που πραγματώνονται στο κοινωνικό πεδίο οφείλουν να συνδεθούν μεταξύ τους και να διευρυνθούν στη βάση του αναρχικού αγώνα για την ατομική και συλλογική μας απελευθέρωση.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ERROL ΚΑΙ ANDREA

ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΣΑΦΕΣ ΣΕ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΩΣ ΚΑΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΗ

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΛΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ

στον Πολύγυρο Χαλκιδικής, Κυριακή 27/9

Προσυγκέντρωση 11.00 στην κεντρική πλατεία Πολυγύρου
(πλατεία ηρώων)

Για τη μετάβαση στον Πολύγυρο θα αναχωρήσει από Θεσσαλονίκη λεωφορείο, στις 9.00 από την Καμάρα.

Συνέλευση αναρχικών

για την σύνδεση των αγώνων

μέσα στην κοινωνία φυλακή

sasta@riseup.net