ΟΡΓΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ

afisa_tourkoi

ο Σάββατο 10/10 εξερράγησαν 2 βόμβες σε προγραμματισμένη πορεία ειρήνης, στην Άγκυρα, ενάντια στις πολεμικές συγκρούσεις στην Νοτιοανατολική Τουρκία.  Η πορεία διοργανώθηκε από τη Συνομοσπονδία Δημοσίων Υπαλλήλων, το Επιμελητήριο Αρχιτεκτόνων και Μηχανικών, την Ομοσπονδία Επαναστατικών Εργατικών Συνδικάτων και την Ένωση Γιατρών Τουρκίας. Το τούρκικο κράτος σκόρπισε τον θάνατο σε 80 ανθρώπους, ενώ ο μέχρι τώρα απολογισμός είναι  πάνω από 180 τραυματίες.

Η διπλή αυτή έκρηξη σημειώνεται τρεις μήνες μετά την επίθεση αυτοκτονίας στην πόλη Σουρούκ, που είχε ως αποτέλεσμα 32 αλληλέγγυοι στην κουρδική αντίσταση να χάσουν τη ζωή τους. Το τούρκικο παρακράτος έχει ιστορία και δείχνει το δολοφονικό προσωπό του σε όσους τολμούν να αγωνιστούν και να το αμφισβητήσουν.

Ως αναρχικοί, στεκόμαστε απέναντι σε κάθε κρατικό και παρακρατικό μηχανισμό, που στρέφεται ενάντια σε όσους αγωνίζονται, είτε αυτοί διαδηλώνουν στις μητροπόλεις ενάντια στον πόλεμο, είτε παίρνουν τα όπλα στη Ροτζάβα για να υπερασπιστούν τη ζωή τους από όσους την απειλούν. Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στους Τούρκους και Κούρδους αδερφούς μας και στον αγώνα τους ενάντια στους δολοφόνους κάθε είδους.

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ – ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ

ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΚΟ ΔΙΕΘΝΙΣΜΟ. ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΙΣΟΤΗΤΑΣ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΡΙΤΗ 13/10 ΣΤΙΣ 6μμ Πλ. ΓΕΩΡΓΊΟΥ

Αναρχική ομάδα «Δυσήνιος Ίππος»

Πάτρα, Οκτώβρης 2015

Αναδημοσίευση από ipposd.wordpress.com