ABC dopisovačka 6.11.

abc2

Další posílání dopisů vězněným anarchistům s benefičním obědem pro místní ABC bude 6.11. na Salé. Aktuálně zůstávají v rámci operace fénix dva lidé ve vězení.
info: http://antifenix.noblogs.org/

Je možnost poslat dopisy i vězněným lidem v zahraničí, kontakty+info na místě.
Na místě veganské jídlo.

Zájemci mohou vyrazit po dopisovačce na PUNK PARTY vol.2..

..na dresscode akce se bude možnost přípravit oblečením z freeshopu a improvizovaným kadeřnickým salonem.džínsky budou, barvy na vlasy a číra taky!

Start 14:00

online: http://www.sale.451.cz

 

PUNK PARTY vol.2

punk_0

Friday 6 November

Po třech letech se vrací na Půlku legendární PUNK PARTY. Postavený číra, kostkovaný gatě, kožený bundy a těžký bagáně pogující na stropě Café.. to všechno jsme mohli před třemi roky zažít. 6. listopadu se to vrátí! Večer bude zahájenej veganskou grilovačkou, potom to odpálí dvě kapely – anarchopunx S.P.O.T.S. a alkopunx Paragraf 219, ani jednu asi není potřeba v punkovym prostředí představovat. Po desátý hodině se programu zhostí Djské duo Záhněda a Škrtátko se svým punkovým setem. Celou noc nás budou doprovázet CZ/SK punkový hity z našeho mládí a úderem půlnoci se můžete těšit na speciální anti-policejní set. Dresscode je jasnej stejně jako minule: doraž oblečenej/oblečená jako když jsi poprvý vyrážel/a ve čtrnácti na punkovej koncert. Výtěžek z akce bude věnován na protirepresivní aktivity. Celá akce je zároveň rozlučka se Škrtátkem a Roumenem. Jo a možná bude i akustický překvapení.. Up the punx! Návrat ke kořenům!

categories: bar/cafe / food / music / party
open at: 18:00 to 06:00

Café na Půl Cesty
centrální park Pankrác
14000 Prague
Czech Republic
Directions:
metro C – Pankrác, bus 188, 193, 148 směr Kavčí hory