Benefit pro Klub 007 Praha

Vznikla z toho taková hezká tradice: Silver Rocket už několik let pořádá v klubu 007 na Strahově něco jako „firemní vánoční večírek“, kde zahraje několik kapel, vypije se spousta vánočních drinků (= piva a panáků), předvedou se ty nejbizarnější tančení kreace a potká se tu spousta lidí. Cílem akce je nechat na Sedmičce nějakou zajímavou sumu peněz, protože pořád platí, že pro nás lepší klub v Praze není. A všichni chceme, aby to tak ještě dlouho zůstalo.

Tento rok můžete na pódiu vidět a slyšet manželský pár z dalekého Slezska Leto, bratrskou dvojici z blízkých Bečvár Kontroll a pak ještě soubor písní a tanců z jedné nejmenované chráněné dílny, který si říká Nesbitts (ve světlejších chvilkách hrajou pod jménem OTK a Unkilled
Worker). Hudba bude pochopitelně stát za to, ale zlatým hřebem večera bude až s napětím očekávaný příchod Santorruse. Teprve tento kulturně zcela cizorodý prvek (nabízí se otázka, co má společného postava přestrojená za biskupa nebo kardinála, ale připomínající spíše váguse nebo alkoholika, s Ježíškem) dělá z vánočního večírku Silver Rocket nadčasovou a speciální událost. Všichni se budou pak moci uklidnit tancem až do ranních hodin, o zábavu se postarají SR DJ’s.

Klub se v pátek otevře kolem 19. hodiny, hudba začne asi ve 20 hodin, vstup bude 150 korun. Přijďte klidně brzy a nezapomeňte přinést nějaký malý dárek (a položte ho pod stromeček). Santorrus se postará o to, aby si každý odnesl ze Sedmičky i něco jiného než kulturní zážitek, dobrý pocit a kocovinu.

Těšíme se, tenhle halibut bude dost dobrý i pro Jehovu!

Ústřední výbor Silver Rocket

 

Skutečná motivace pro tuto akci je odhalena zde: http://www.silver-rocket.org/news/3466