Festival de Cinema Anarquista de Barcelona

Festival de Cinema Anarquista de Barcelona 2016

Estimades rates i feristeles diverses, negres i altament florejades:

Un cop més, i malgrat l’enorme gest d’irresponsabilitat que suposa el fet de donar excessiva continuïtat a les coses, ens dirigim a vosaltres per a informar que aquest any tindreu el gran plaer, o disgust (cadascun amb el seu), de veure néixer i morir la VI edició del Festival de Cinema Anarquista de Barcelona. Un cop més, doncs, us desafiem a compartir amb nosaltres aquesta tirallonga de curts, documentals i pel·lícules que projectem amb millor o pitjor encert però que, això sí, sempre esperem que no us deixin indiferents.

Com no, les dates rondaran a mitjans de maig, concretament (per no jugar en la lògica difusa) del 12 al 14 de Maig, per nostàlgia i perquè ens encanta el risc que plogui i se’ns en vagi tot a fer punyetes. A Kasa de la Muntanya, que ens va agradar això de la projecció interespacial.

Per acabar, tampoc tenim molt més que dir de moment, un aclariment per despistadetes i despistadets: aquest “festival” no compta amb les connotacions clàssiques associades a un “festival”. És a dir, ni hi ha catifa vermella ni és un espai de guayoneo per mostrar-se i al qual no es pot faltar. Per tant, es pot assistir amb qualsevol tipus de calçat i, per als més valents, fins i tot descalços! I per altra banda, si no t’interessen les projeccions i tens ànsies de glamour, alcohol descontrolat i de deixar-te veure, un consell: sigues eficaç! Barcelona està plena d’espais que s’adapten a les teves necessitats! No tens perquè venir, es pot faltar!

Després d’aquest aclariment sincer i el més diplomàtic possible, us convidem a activar el vostre radar de la memòria i que tingueu present que, al maig: REPETIM!

http://fcab.tk/