Pèrdua del C.S.O. Proyecto Mayhem, València.

mayhem tornarem

Tancament del C.S.O. Proyecto Mayhem degut a probremes estructurals de l’espai.

El passat dia 31 d’Octubre de 2013 es va desallotjar el Centre Social Ocupat Proyecto Mayhem, després que la primera planta es desplomara per problemes estructurals. Aquest feia 6 anys que ens acompanyava a tots aquells projectes i assemblees autònomes i anticapitalistes.

Era un espai autogestionat i autònom per on han passat desenes i desenes de col·lectius i individus que han materialitzat els seus projectes, sense finançament de institucions ni partits. O siga, molts s’han autogestionat gràcies a aquest espai, a la volta que li han donat vida i activitat a una nau que, 6 anys enrere es trobava en desús. En el Mayhem hi havia una zona de concerts i cafetes, rocòdrom i altres, en la planta baixa, mentre que la primera planta albergava el tatami o gimnàs del centre social.

El passat dijous, un grup de persones estava practicant arts marcials, en la part superior del CSO, quan de sobte el primer pis (gimnàs) van cedir. Les condicions estructurals de l’edifici estaven fracturades, estèticament no s’apreciava però les bigues que suportaven tot el pes del primer pis tenien aluminosi. El resultat d’aquesta desgràcia va ser tres ferits, un d’estat greu, que actualment es troben estables en l’Hospital Clínic de València. Per sort, amb rehabilitació tots ells tornaran a un estat físic favorable.

Sentim molt les lesions que van patir els/les que es trobaven en el Mayhem en eixe moment, com també sentim la pèrdua d’un espai polític, que ha donat suport a multitud de projectes autònoms, i és per això que no anem a retrocedir. Continuarem revitalitzant espais i construint en ells els nostres projectes. Treballarem per crear espais socials nostres i per als nostres.

http://www.elcontrast.org/node/484