Marxa a Brians II – Solidaritat amb Antúnez Becerra en vaga de fam des del 14 de Gener

marcha-castellano

Solidaritat amb Antúnez Becerra en vaga de fam des del 14 de Gener [CATALÀ]

Condemnat a 19 anys de presó pels fets ocorreguts el 20 d’abril del 2004, al motí de quatre camins. És una de les persones preses que més temps ha passat a la presó i no li perdonen el seu passat reivindicatiu i de lluita pels drets de les persones preses.

Ha perdut molts kg de pes i té el nivell de sucre molt baix. Exigeix que es revisi la seva condemna i se li posi una data per poder sortir. […] Entenem que l’administració no vol que l’Antúnez surti en llibertat. Porta gairebé totA una vida segrestat; està patint, com moltes altres presxs arreu de l’estat, una cadena perpètua encoberta.

[CASTELLANO]

Condenado a 19 años de prisión por los hechos ocurridos el 30 de abril del 2004, el motín de Quatre Camins. Es una de las personas que ha pasado más tiempo en prisión y no le perdonan su pasado reivindicativo y de lucha por los derechos de las personas presas.

Ha perdido muchos kg de peso y tiene un nivel de azúcar muy bajo. Exige que se le revise la condena y se le ponga una fecha de salida. Entendemeos que la administración no quiere que antúnez salga en libertad. Lleva casi toda una vida encerrado, y sufre, como muchxs otrxs presxs alrededor del estado, una cadena perpetua encubierta.

 

http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/479507/index.php