ZEMĚŽLUČ, RISPOSTA, MAN IS: ASTRONAUT – Vegalite (Brno-cz)

12141139_741200749318475_813465883427036197_o

Zeměžluč
– Netřeba představovat, skoro 30 let na krku, punkrock s inteligentníma textama a nově s dvouma kytarama. https://www.youtube.com/watch?v=NCiQaWUEUvQ

Risposta
– Temnej nasranej crust z okolí Brna, kterej to už v různých sestavách drhne přes 10 let. http://bandzone.cz/risposta

Man is: Astronaut
– Vedlejší projekt lidí z Empty Hall of fame. Nejmelodičtější kapela večera. Pokud chceš podpořit benefit a nechceš slyšet jen bordel, tak doporučujeme tenhle band.
http://bandzone.cz/_84300

Brno – Vegalite
20:00

Veškerý výtěžek z akce poputuje na podporu aktivit brněnského Kolektivu pro zvířata (KPZ). Mezi hlavní způsoby zviditelňování problematiky zvířecích práv patří nejen demonstrace, ale i osvětové akce jako například VeganFest nebo Veganské společenské večery/pikniky (zkráceně VSV), které v rámci brněnské kulturní scény už několik let propagují nejen veganskou stravu, ale i ochranu zvířat a jejich práv.

V ulicích Brna také provádí formou pravidelných promítání osvětu zaměřenou na životní podmínky zvířat ve velkochovech či kožešinových farmách. Na promítacím stánku máte možnost podepsat petici za zákaz chovu kožešinových zvířat spolku OBRAZ – Obránci zvířat, jehož jsme lokální skupinou, nebo také petici za zákaz norování, což je téma, které je silně probíráno v souvislosti s plánovanou změnou zákona o myslivosti.

Budeme rádi, pokud KPZ v jeho činnostech podpoříte nejen svou účastí na tomto koncertě, ale i na dalších akcích.
Více info:

Home

HOME


http://www.obrancizvirat.cz/

Petice:

Petice


http://www.petice24.com/zakaz_norovani

Akce je nekuřácká!